viernes, 24 de junio de 2016

PAN DE COCO



Coconut Bread
Pan de coco

Recipe:
1-2 Tablespoons melted butter or coconut oil
2 cucharas de mantequilla o aceite de coco
2 eggs
2 huevos
2 teaspoons coconut flour (adjust as needed)
2 cucharas de harina de coco
1/2 teaspoon baking powder
1/2 cuchara de polvo de hornear

Beat eggs into melted butter or oil. Add coconut flour and baking powder and mix well.
Bate Los huevos con la mantequilla derretida, pon la harina y polvo para hornear bate todo.

Pour into a microwave safe bowl that will provide a good shape for your bread when complete. Place a plate under your container just in case it overflows.
Pon la mezcla en un refractario con un poco de mantequilla embarrada

Microwave on high for 1:30 - 2:00, it will be firm and spongy.
Ponlo en el microondas por 2 minutos o hasta q este espongado

When it has cooled enough to handle, run a knife around the edges and turn out onto a plate. Cut into desired size. Toast, and add your favorite toppings.

Cuando este frio lo puedes disfrutar tostado o para un sandwich y si quieres dulce pon un poco de stivia y cocoa a la mezcla acompañalo con fresas crema de chantilli
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...